Gyermekfotó / Családifotó

Kedves Szülő!
Üdvözöllek gyermekfotó, családfotózással kapcsolatos oldalamon
Van bennünk valami közös, amely hasonló érzésekkel tölt el bennünket: szülők vagyunk. A Föld bármely pontján élj is, bármennyi gyermeket nevelsz is, bármilyen egzisztenciával rendelkezel, szülő vagy. Gyermekeink létezése emel bennünket egy más dimenzióba, tesz többé, mint amik lennénk nélkülük. Elismerem és ismerem a létezésnek ezt a voltát: szülő…
Olykor fárasztó, nehéz, kihívásokkal teli, sok fejtörést okozó az életünk, de egy biztos: motiválnak, életben tartanak bennünket gyermekeink. Érzelmeinket előcsalogatják belőlünk, s rendesen igénybe is veszik. Nálad jobban nem ismerheti más gyermeked vonásait, az őszinte pillanatokkal Téged ajándékoz meg. Az a pillanat soha nem tér vissza. Viszont a fotó képes előhozni belőled az akkori érzéseket, emlékeket.
Gyermekfotósként ebben szeretnék segíteni.
gyermekfotó
A gyermekek fotózása
oldott hangulatban történik. Minden eszköz elfogadott, amely ezt szolgálja: kedvenc játékával játszhat, a számára kedves zene szólhat a fényképezés alatt. A család, gyermek fényképezésének helyszíne lehet a közeli park, illetve a család otthona. Rugalmas vagyok, alkamazkodom bármilyen, általatok kiválasztott helyszínhez. Szükség esetén javasolok helyszínt.
Valószínüleg nem én vagyok a legolcsóbb fotográfus a városban. A jó fotóhoz idő kell. Nemcsak a ráhangolódáshoz, hanem a képek utólagos kidolgozásához is. Ebben a két dologban nem ismerem a lezserséget.
gyermekfotó
A gyermekfotók
akkor a legszebbek, amikor a gyerekek őszinték a képeken, önmagukat adhatják, nincsenek pózok, erőltetés.
A családifotó, gyermekfotózás számora nem csak fényképezkedést jelent, hanem az életetek egy pillanatának megörökítését, eredeti hangulatában.
Az együttlét örömei, a közös játék, nevetés, önfeledtség ezt tudom én ajánlani gyermekfotó, családifotózás néven.
gyermekfotó

Privát portfólió:

Portré fotó
Esküvői fotó
Gyermek és családi fotó
Iskolai fotó, tablókészítés

Portrék

Esküvői fotó

Gyermek és családi fotó

Iskolai fotó